МОДЕЛІ RENAULT ПРИЙМАЮТЬ УЧАСТЬ В КОНКУРСІ "АВТОМОБІЛЬ РОКУ В УКРАЇНІ"

З 26 листопада 2018 року по 13 січня 2019 кожен громадянин України має можливість проголосувати за кращий легковий автомобіль року, кросовер року, кращі авто в класах, а також вибрати найкращого з претендентів в номінації - "Співвідношення ціна-якість" і "Дизайн".
 

Голосування здійснюється на сайті https://autoroku.autocentre.ua/ або за допомогою заповненої анкети, опублікованій в журналі «Автоцентр».
 

В цьому році в конкурсі беруть участь 2 моделі Renault:

  1. Бестселер Renault Duster змагається за звання кращого компактного кросовера в категорії «Компактний кросовер».
  2. Інноваційний Renault ZOE змагається за звання кращого електричного автомобіля в категорії «Електромобілі».
     

Renault Duster - не просто легендарний кросовер, це бестселер на українському ринку: №1 в сегменті кросоверів, №1 на автомобільному ринку України*. З моменту дебюту в 2010 році модель Duster підкорила своєю надійністю і функціональністю більше 15 000 українців. Продажі нового Renault Duster стартували в квітні 2018 року - і з цього моменту більше 3 000 клієнтів зупинили свій вибір саме на цій моделі. Детально ознайомитися з бестселером Renault Duster можна в YouTube або на сайті.
 

Renault ZOE - повністю електричний хетчбек, ідеальний для щоденних поїздок містом. Це впевнений лідер з продажу серед електричних автомобілів в Європі 3 роки поспіль (з 2015 по 2017 р.). Цей електромобіль має рекордний запас ходу на одному заряді: нова батарея Z.E. 40 дозволяє проїхати 403 км (NEDC*). Це електромобіль з унікальним стилем, який піклується про навколишнє середовище і дарує надзвичайний комфорт від водіння.

Детально ознайомитися з електромобілем Renault ZOE можна в YouTube або на сайті.
 

Підтримати своїм голосом автомобілі Renault можна на сайті Всеукраїнської премії за посиланням https://autoroku.autocentre.ua/. Серед учасників, які повністю заповнять анкету для голосування, будуть розіграні цінні подарунки.

Головним призом стане НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ RENAULT SANDERO від автомобільного партнера компанії «Рено Україна».
 

RENAULT SANDERO – це компактний хетчбек, який забезпечує мобільність і повсякденний комфорт. Сучасний дизайн, практичний інтер'єр, високий рівень безпеки та економічне споживання пального роблять Sandero незамінним міським товаришем на дорозі. Не дивлячись на компактні розміри Renault Sandero, які не викликають труднощів при паркуванні автомобіля, в салоні комфортно можуть розміститися 5 чоловік, а в багажнику 320 л необхідних речей.

 

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.