ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ RENAULT DUSTER В УКРАЇНІ

Новий Renault Duster приємно здивує своїх шанувальників  та змусить говорити про себе всіх любителів подорожей, адже зміни торкнулися в першу чергу дизайну.

Тепер він виглядає більш стильним і міцним завдяки виразним рисам абсолютно нового кузова, а також нестандартним колірним рішенням. Висока лінія вікон, широко розташовані масивні фари в фірмовому С-дизайні і нова хромована решітка радіатора надають його зовнішньому вигляду спортивний характер і підкреслюють динаміку. При цьому новий Renault Duster зберіг свої колишні компактні розміри і пропорції, кути в'їзду і з'їзду, підвіску і стійку платформу.

При розробці нового Renault Duster особливу увагу дизайнери та інженери приділили новому інтер'єру та обладнанню, щоб водіння в місті і позашляхових умовах стало більш комфортним.

У порівнянні з Duster першого покоління в новому Renault Duster:

  • поліпшена шумоізоляція моторного відсіку і кузова в цілому;
  • рульова колонка отримала регулювання в 4 напрямках;
  • сидіння водія обладнано поперековою підтримкою і підлокітником;
  • електропідсилювач руля прийшов на зміну гідропідсилювачу;
  • екран Media Nav розмістився вище для легкого доступу та більш комфортного зчитування інформації;
  • в якості додаткового обладнання доступна опція безключового доступу в автомобіль з картою-ключ «вільні руки» і запуском двигуна за допомогою кнопки START/STOP.

Крім унікального дизайну і поліпшеного комфорту абсолютно новий Renault Duster оснащений новим технологічним обладнанням для підвищення рівня безпеки та позашляхових якостей автомобіля.

Серед систем активної безпеки:

  • система моніторингу «сліпих» зон,
  • система контролю руху при спуску (HDC1),
  • система моніторингу тиску в шинах (TPMS2)

Також в новому Renault Duster є добре відомі системи ESP3 (система курсової стійкості), HSA4 (система допомоги при старті на підйомі), ABS5 (антиблокувальна гальмівна система), EBA6 (система допомоги при екстреному гальмуванні), EBD7 (електронна система розподілу гальмівних зусиль).

Новинками з точки зору пасивної безпеки став повністю новий енергопоглинаючий кузов з додатковими бічними датчиками зіткнення, нова форма підголівників з захистом від хлистовою удару, 6 подушок безпеки, включаючи нові подушки-шторки для переднього і заднього ряду сидінь.

Посилити позашляхові якості нового Renault Duster допоможе ряд додаткового обладнання, яке здатне поліпшити досвід експлуатації автомобіля на складних ділянках:

  • Multi-view camera дозволяє відстежувати простір навколо автомобіля під час виконання маневрів і при паркуванні;
  • Монітор 4х4 призначений для огляду положення і орієнтації автомобіля в просторі і відображення на дисплеї кутів нахилу, крену і компаса.

Для України новий Renault Duster буде доступний з бензиновим двигуном 1,6 SCe потужністю 115 к.с. і дизельним двигуном 1,5 dCi потужністю 110 к.с.

На вибір клієнта будуть запропоновані механічна 5-ти і 6-ти ступінчаста коробка передач (МКП-5/МКП-6) з переднім і повним приводом, а також роботизована 6-ступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням (EDC-6) з переднім приводом.

Вартість нового Renault Duster стартує від 433 709 грн. і варіюється в залежності від обраної версії і набору опційного обладнання.

Дізнайтеся більше про новий Renault Duster на офіційній сторінці моделі:

https://www.renault.ua/vehicles/passenger/all-new-duster.html

 

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

________________________

[1] HDC – Hill Descent Control system
[2] TPMS – Tire Pressure Monitoring system
[3] ESP – Electronic Stability Program
[4] HSA – Hill Start Assist
[5] ABS – Anti-lock Braking system
[6] EBA – Emergency Brake Assist
[7] EBD – Electronic Brake Distribution