КОМАНДА RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM® ТА ФРАНЦУЗЬКИЙ ПІДРОЗДІЛ LEGO® ОБ'ЄДНУЮТЬ ЗУСИЛЛЯ В L'ATELIER RENAULT

КОМАНДА RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM® ТА ФРАНЦУЗЬКИЙ ПІДРОЗДІЛ LEGO® ОБ'ЄДНУЮТЬ ЗУСИЛЛЯ В L'ATELIER RENAULT

  • Команда Renault Sport Formula One Team® та LEGO® об'єднали зусилля, щоб відсвяткувати 40 років участі Renault в перегонах Formula 1.
  • L’Atelier Renault демонструє повнорозмірну модель автомобіля R.S. 17 Formula 1 з конструктора LEGO® та організовує комплекс розважальних заходів для юних та дорослих відвідувачів.
  • Маленькі шанувальники LEGO та Formula 1 зможуть взяти участь у безкоштовних майстер-класах з використанням конструкторів LEGO.

Булонь, 29 листопада 2017 р. - Команда Renault Sport Formula One Team® та LEGO® вирішили разом відсвяткувати 40 років участі Renault у перегонах Formula 1.

L’Atelier Renault - місце зустрічі захоплень

З 30 листопада парижани, туристи й усі прихильники Formula 1 та конструкторів LEGO®, зможуть відвідати комплекс L’Atelier Renault, щоб на власні очі побачити повнорозмірну модель боліда R.S. 17, повністю складену з блоків LEGO®, та долучитися до різноманітної розважальної програми, яка буде цікава молодим та дорослим шанувальникам.

І Renault Sport Formula One Team®, і LEGO® зібрали довкола себе спільноти різних за віком людей, що поділяють між собою справжню пристрасть до цих культових компаній та світів, які вони уособлюють.

Компанія Renault об'єднала зусилля з LEGO® - виробником конструкторів, що відкривають неймовірні творчі можливості для будь-якого віку, аби відзначити 40 років участі у перегонах Formula 1, вшанувати свої численні перемоги, здобуті на важливих етапах історії змагань, та показати найкращі риси символу спортивної досконалості.  

Патріс Байо (Patrice Baheux), Генеральний директор L’Atelier Renault:

«Для багатьох, Formula 1 - це світ мрії, до якого вони можуть наблизитись лише через телетрансляції перегонів. Гасло команди Renault Sport Formula One Team® - „Зробити можливим неможливе“. Ми намагаємося дотримуватись його у в усьому, що робимо. Відомий усім бренд LEGO® дав нам нагоду відкрити двері у надзвичайний світ Formula 1.

L’Atelier Renault - міжнародна вітрина нашого бренду, що поєднує творчість з розвагами, а також перетворює на дійсність найпристрасніші захоплення. Ми дуже пишаємося результатом!»

Емілі Карле (Emilie Carle), Керівник відділу комунікацій, LEGO France-Iberia:

«Бренд LEGO® символізує для наших споживачів потужний світ уяви. Креативність, яку стимулюють дорослі й діти, граючи з нашими конструкторами, щодня сприяє створенню чарівного світу, який об'єднує різні покоління. Це партнерство з Renault Formula One Team® було для нас очевидним вибором не лише через спільні цінності, а й через пристрасть, яку ми поділяємо. Так само, як і наш партнер, ми пишаємось тим, що відзначаємо 40 років участі Renault у перегонах Formula 1 та відчиняємо двері у цей всесвіт для усіх його шанувальників»

Повнорозмірний R.S. 17 з блоків LEGO®

З 30 листопада лише в L’Atelier Renault виставлено LEGO® F1 R.S. 17 - повномасштабна модель боліда (довжиною 5,4 м) повністю побудована зі знаменитих будівельних блоків LEGO®.

Цей винятковий та ексклюзивний витвір, складений з 600 000 будівельних елементів LEGO®, ще ширше розсуває межі творчих можливостей бренду.

За більш як три тижні клопіткої роботи LEGO® R.S. 17 займає почесне місце в L’Atelier Renault на радість шанувальникам LEGO® і Formula 1. Машина, до складу якої входять покришки, сидіння пілота та кермо, які побували на треках Formula 1, обов'язково викличе цікавість відвідувачів міжнародної вітрини Renault.

Відвідувачам L’Atelier Renault пропонується сісти на місце пілота R.S.17 та зафіксувати цей момент на фото. А щоб створити святкову атмосферу на території L’Atelier Renault гостей розважає Дід Мороз.

Майстер-класи для дітей цілий рік

Компанії Renault Sport Formula One Team® та LEGO® націлені на довгострокове партнерство.

З 9 грудня 2017 р. і протягом усього 2018 р. юні шанувальники LEGO® і Formula 1 зможуть брати участь у безкоштовних креативних майстер-класах LEGO® у фан-зоні L’Atelier Renault!

Ці ексклюзивні заходи будуть відбуватись протягом року, щоб Renault Sport Formula One Team® і LEGO® радували амбітних молодих творців можливістю будувати й забирати з собою власні міні-модельки Formula 1, відкривати нове у розмаїтті LEGO® та робити пам'ятні світлини.

З Renault та LEGO® уява і творчість виходять на перший план