БРЕНД RENAULT НА ФЕСТИВАЛІ НОВИХ АВТО NEW CARS FEST 2017

17-18 червня на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ, Київ, проспект Академіка Глушкова, 1) традиційно відбувся New Cars Fest, гості якого мали можливість ближче познайомитися з абсолютно різними новими моделями автомобілів (від бюджетних до преміальних електромобілів і спорткарів).

Бренд Renault  - активний учасник фестивалю нових автомобілів, який в 2017 році представив 9 моделей в чотирьох зонах виставки.

Володар титулу «Легковий автомобіль 2017 року в Україні» Renault Megane хетчбек і переможець в номінації «Малий кросовер» Renault Captur були представлені на експозиції, присвяченій переможцям конкурсу «Автомобіль року 2017».

В зоні експозиції автомобілів гості фестивалю мали можливість детально ознайомитися з новим седаном Renault Megane, динамічним кросовером Renault Kadjar, практичним і сучасним Renault Logan MCV Stepway Cross (лімітована версія), а також ідеальним мінівеном для сімейної подорожі Renault Trafic.

Також, будучи активним учасником розвитку напрямку електричного транспорту в Україні, бренд Renault був представлений на стенді, присвяченому електромобілям та гібридам, з уже відомим комерційним електромобілем Kangoo Z.E.

Але найбільш цікавою для відвідувачів була зона тест драйву, яка дозволила не тільки оглянути автомобілі, але і відчути їх характер в реальних умовах, а також порівняти з іншими  моделями. У цій зоні було виставлено 6 моделей лінійки Renault: яскравий Sandero Stepway, стильний Captur, динамічний Kadjar, статусний Megane седан, технологічний Megane хетчбек та надійний Duster з подвійним зчепленням EDC.

А для найменших відвідувачів фестивалю компанія Renault пропонувала педальні дитячі автомобілі, які користувалися не меншою популярністю.

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.