БРЕНД RENAULT - ЛІДЕР АВТОМОБІЛЬНОГО РИНКУ * УКРАЇНИ В ПЕРШОМУ КВАРТАЛІ 2017 РОКУ

Бренд Renault розпочав 2017 рік з лідерства на автомобільному ринку України. Широкий модельний ряд, кваліфікована дилерська мережа та інноваційні підходи у веденні бізнесу зміцнюють позиції бренда на ринку автомобілів.

За результатами** 3 місяців 2017 року бренд Renault став лідером ринку, а також лідером в таких сегментах:

· №1 на ринку легкових і комерційних автомобілів (з часткою ринку 12,4%). У першому кварталі 2017 року компанія Renault в Україні реалізувала 2238 а/м, що на 841 а/м більше показника першого кварталу 2016 р.

· №1 в сегменті комерційних автомобілів (з часткою ринку 25%). За 3 місяці 2017 року було продано 400 комерційних автомобілів Renault, що практично вдвічі більше аналогічного періоду 2016 р.

· Моделі Renault Logan і Renault Duster - в трійці бестселерів автомобільного рейтингу.

· №1 в корпоративному сегменті.

Досягненню високих результатів Renault також посприяла власна програма кредитування та лізингу Renault Finance, яка була запущена в 2007 р. З тих пір більше 20 тис. клієнтів скористалися вигідними умовами кредитування та спеціальними пропозиціями програми.

Крім успішних комерційних результатів компанія «Рено Україна» вже встигла завоювати чимало нагород в 2017 р.

У лютому 2017 р. вперше бренд Renault в Україні отримав народне визнання та нагороду «Авто року 2017». Новий Renault Megane став кращим автомобілем для українців та  провідних українських автожурналістів, за що і отримав титул «Легкового автомобіля року в Україні в 2017 році». До того ж, найкращим малим кросовером 2017 р. був визнаний представник широкої лінійки бренда в сегменті SUV - Renault Captur.

Лідерські позиції на ринку та стрімкий розвиток компанії є підтвердженням професіоналізму команди Renault. Як результат, були відзначені і досягнення Голови Правління АТ «Рено Україна» Яни Міненко, яка була номінована Лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року 2016» в номінації «Менеджер року». На думку експертів та журі програми, Яна Міненко стала одним з трьох найкращих менеджерів 2016 року в Україні. Висока оцінка роботи від колег, партнерів та експертів підтверджує ефективність обраної стратегії з утримання лідерських позицій на українському авторинку.

Також Яна Міненко стала Лауреатом головної премії бренда Renault в світі - «President Awards» (Нагорода Президента Renault Group). Уже шостий рік поспіль Карлос Гон - Президент Renault Group - нагороджує цією премією кращих менеджерів, які працюють в Renault та завдяки своїй майстерності, таланту та інноваціям чинять вагомий внесок в розвиток компанії та бренда Renault.

Варто відзначити, що Яна Міненко - єдина жінка-керівник філіалу  Renault серед команди керівників всіх філій в світі.

Перший квартал 2017 року став успішним стартом для Renault і команди. Перші позиції в рейтингах, безліч нагород і титулів, а також якісні продукти Renault стануть інструментами для подальшого розвитку компанії та утримання лідерства на автомобільному ринку в 2017 р.

* Автомобільний ринок України, який включає пасажирські і комерційні автомобілі загальною масою до 3,5 т.

** Дані Auto-Consulting за 1 квартал 2017 р.